Intellectueel eigendom

Ondersteuning op het gebied van intellectueel eigendom
Wij bieden een uitgebreide lijst met diensten voor juridische afdelingen van bedrijven in een breed scala van industriesectoren, waarbij we Group Legal en Patent & Trade Mark Formalities-teams helpen met hun vereisten voor notariële, legalisatie- en archiveringsdoeleinden. De service strekt zich uit tot wereldwijde hulp bij legalisatie en het onderhouden van contacten met zowel Nederlandse als overzeese markten en partners. We kunnen bedrijven ondersteunen die een netwerk van wereldwijde kantoren hebben en bieden een one-stop-shop-oplossing voor documenten die effectief vanuit één bron kunnen worden beheerd, waardoor vertragingen en extra kosten worden overwonnen die kunnen worden gemaakt door gebruik te maken van lokale markten waar ondersteuning voor legalisatie ontbreekt of moeilijk te verkrijgen is. verwerven. Wij bieden ook uitgebreid advies over het legaliseren van documenten in het buitenland, inclusief kosten, procedures en eventuele problemen die zich kunnen voordoen.

Documenten die wij verwerken zijn onder andere:

  • Documentatie over octrooien en handelsmerken
  • Volmachten
  • Opdrachten
  • Autorisaties
  • Handelsregister

Onze diensten
Wij bieden een “one-stop”-oplossing voor uw documentatie-authenticatievereisten, inclusief het regelen van authenticatie door een notaris, apostille door de rechtbank en legalisatie door de relevante ambassade. Ook bieden we technische vertalingen aan voor alle juridische documenten, met behulp van ervaren beëdigde vertalers, een service die vaak nodig is bij het indienen van documenten bij ambassades/consulaten in het buitenland voor bepaalde markten.

Afhankelijk van de betrokken markt evalueren we de ‘optimale’ legalisatieroute in termen van compliance, snelheid en kosten om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Voor meer informatie neem contact met ons op.