Over ons

Wie zijn wij

Wij zetten ons al jaren in om logistieke processen te vereenvoudigen. Dit doen wij middels het aanbieden van het online aanvragen van exportdocumenten. Wij verzorgen deze documenten voor groot en klein. Of u nou 1 document of 1000 documenten nodig heeft, bij ExportData bent u in goede handen. Ook expediteurs en logistiek-providers vinden uitkomst bij ons. De aanvraag van de exportdocumenten worden door ons online platform ‘ExportDocumenten Online’ verwerkt.

Missie

Onze missie is om de aanvraag én goedkeuring van exportdocumenten zo eenvoudig, inzichtelijk en betaalbaar mogelijk te houden. Dit doen wij door het proces waar mogelijk te automatiseren en onze klanten zo goed mogelijk in te lichten en te begeleiden.

Visie

Wij streven ten alle tijden naar een hoge klanttevredenheid. Dit doen wij door continu ons platform ‘ExportDocumenten Online’ te optimaliseren. Daarnaast zijn onze medewerkers altijd bereid om jou te woord te staan en te ondersteunen.

Wij zien dat er in de logistieke markt een beperkt aantal oplossingen zijn op het gebied van exportdocumenten. Dit probleem willen wij in de toekomst verhelpen door op maat gemaakte oplossingen te bieden.


2001

Onze directeur John Machielse kwam op het idee om een rechtstreekse verbinding met de Kamer van Koophandel te maken, om zo digitaal exportdocumenten aan te kunnen vragen. Dit is het begin van ExportData.

2019

Doordat er veel bedrijven met vragen bij ons aankloppen voor assistentie tijdens het aanvragen van een document, hebben wij ExportData Services in het leven geroepen. ExportData Services is er voor klanten die onbekend zijn op het gebied van exportdocumenten aanvragen. ExportData Services is het meest efficient wanneer er enkele documenten op jaarbasis nodig zijn.