ExportData Services

Wat wij doen

Wij zetten ons al jaren in om logistieke processen te vereenvoudigen. Dit doen wij middels het aanbieden van het online aanvragen van exportdocumenten. Wij hebben een handige tijdbesparende applicatie die een connectie heeft met de Kamer van Koophandel. Het gehele proces is geautomatiseerd. Allerlei soorten aanvragen kunnen verwerkt worden via onze applicatie. De naam van deze applicatie is ‘ExportDocumenten Online’.

Hoe het werkt

U kunt een account krijgen in onze applicatie waarmee u zelf exportdocumenten kunt aanvragen. Het betreft een online invulformulier zoals een Certificaat van Oorsprong. Vul deze in, voeg de bewijslast toe en stuur hem in naar de Kamer van Koophandel. Deze stuurt het document terug naar ons en u kunt hem zelf printen!

De mogelijkheden

Wij bieden uitkomst voor grote partijen die vele documenten op jaarbasis aanvragen, maar ook voor partijen die eenmalig een document nodig hebben. Daarnaast bieden wij ook uitkomst voor expediteurs en leveranciers. Het is namelijk mogelijk om een speciaal leveranciersaccount bij ons in de applicatie te krijgen, waarmee u klanten aan uw account kunt linken. Zo kunnen uw klanten via uw bedrijf documenten aanvragen!

Waarom voor ons kiezen?

Onze software wordt als uitermate gebruikersvriendelijk ervaren en hebben functies als printen op locatie, het gebruik kunnen maken van templates, onbeperkt gebruikersaccounts toevoegen, facturering achteraf en nog veel meer. Onze applicatie is altijd up-to-date en wij blijven de applicatie ontwikkelen. Daarnaast zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09:00-17:00. Wij staan iedereen graag te woord, dus als u vragen of opmerkingen heeft, of gewoon nieuwsgierig bent, neem dan vooral contact met ons op!